ÅHH!

Snart är  det middag och det är typ fetaste vardags middagen ever :@ Bacon, grädde o pasta :O Panik lr vad? Ska äta så lite som möjligt och typ inget bacon. Sen är det dazz...!! Får säga att jag inte vill ha håll så då kan jag inte äta så mkt innan:)

Annars ganska bra dag :) En macka som vanligt till frukost, ingen lunch o nu denna feta middag. Aja.

Hmm...

Idag är det tisdag och har varit grymt trött idag :O Jobbigt :( Men idag har maten gått ganska bra, jag var på väg att hetsa men gjorde det inte :) Bra där!!

Frukost: En macka, 150 kcal
Lunch: en broccoli, pytte lite paprika, 15 kcal
Middag: lite lite korv, ris, majs. Korv - 50 kcal

Förstår inte det här med ris när man kollar i kaloritabell, finns ju typ tio sorter? :O vad är skillnaden lixom?  

Har eran dag gått bra? :)

Måndag.

Hela helgen har gått och måste säga att den faktiskt har gått mkt bättre än förväntat :) Heja! I lördags åt jag en macka ( - ca 150 kcal har jag kommit fram till) & lite frukt:) O i söndags två mackor ( - ca 300 kcal) o en hemmagjord hamburgare utan dressing och ost, så mkt bättre en än köpe iaf :-) Det konstiga är att jag typ inte har gått ner nått sen i lördags :O snarare gått upp!! Aja. det kommer bli bra hoppas jag!
Hur har er helg gått? :)
Hej svejs så länge!

Sådärja^^

Nu äntligen kan jag känna att det går bra för tillfället :) Idag har det gått väldigt bra hitills, det är ju trots den svåraste delen på dygnet kvar :( Men vi får se hur det går? :O Man kan ju bara hoppas att jag inte faller för hetsen.

Som sagt, bra dag. Ingen frukost, endast lite lite grönsaker till lunch & lite bruna bönor o morötter till middag. Heja! Tur att jag slapp fläsket till middagen :O :D Tack tack tack!! Hur har er dag gått?:)

Nu sitter jag här o äter läkerol, mitt botemedel för hets för tillfället:)

Bättre.

Idag är det lite bättre måste jag säga. Hitills har jag inte ätit med än lite majs men blir pannkakor till middag, men sen är det dans iaf:) Ska bli kul, fast är inte helt frisk sen min förkylning vilket inte känns lika bra :O Men men.
Nu är man hungrig, men måste klara detta. Okej? Tack.

Fan.

Hetsade idag. Utan att spy. Jävla ångest! Tack för att lite av den är borta nu iaf annars vet jag inte vad som hade hänt :O Vill inte ens tänka på vad jag åt, sjukt mkt iaf. Tur att det inte blev så mkt middag iaf, imorn måste det gå bra. Snälla. Det måste.

Ny blogg^^

Så. Tjej, 16 år gammal, snart 17. går i 1:an på gymnasiet, natur. Vill allra helst - gilla mig själv.

Vikt: 60.5 kg, talar ganska mycket för sig själv tkr jag :O Ska ta mig ner till 45, vet inte hur många gånger jag har försökt. Har haft dessa tankar i kanske tre år av och till. Har verkligen försökt att göra nått åt mina problem men har misslyckats och lett till ännu mer hatande av mig själv. Vad ska jag göra? Försöka igen. Fast jag redan vet att jag kommer misslyckas.

Allt detta är bara ett rop på hjälp känns det som, att folk ska märka att bakom mitt lende mår jag skit. Snälla hjälp mig, för jag kan inte hjälpa mig själv längre. Inget är värt något längre, vad lever jag för? Två saker. ett: är för feg för att faktikst våga dö. två: vill inte såra de människor som faktiskt gillar mig.

Snart orkar jag inte längre, att leva med den person man hatar mest i hela världen är svårt. Det finns alltid där, när jag skrattar & ler. Det finns alltid där men klarar inte av att få de där tankarna att försvinna. Känner att jag svamlar på om olika saker nu, men ni får vara lite tålmodiga med mig. Känns som allt som finns inom mig måste ut.

Vad har hänt med alla mina löften om att bli smal, bli nöjd med mig själv? Såklart finns de kvar, klarar bara inte av att svälta mig själv lika ofta som förut längre. MIna svältperioder kommer mer sällan numera :( Hade en rikigt bra period på tre veckor i januari, gick ner 7 kg. Fan fan fan! Så jävla typiskt mig att alltid misslyckas

Välkommen till min nya blogg!