fredag

fredag. Känns inte så skönt det borde kännas. Helg och allt .... Har mycket att plugga till så så mycket helg kommer det inte vara för mig tyvärr :/ Men går man NV så får man skylla sig själv.

Är ärligt talat ganska trött på skolan nu :S Sjukt mkt läxor och prov, alla ungdomar kommer bli superstressade och gå in i väggen och ingen kmr kunna arbeta. Så tror jag att det kmr bli.

O förrsten, känner ni när erat hjärta slår dubbelslag/hoppar över ett slag (eller vad som nu händer)? För jag trodde alla gjorde det men efter att ha frågat typ åtta pers och ingen har känt det eller bara känt det nån enstaka gång. Känns lixom som man får svårt att andas i nån sekund så blir man typ lite skakig av det? Jag känner det typ en gång per dag, känner ni det? Okej frågan blev väldigt förvirrat och luddigt kanske men om ni kanske fattar! :P


Gissa vem detta är?! :)

.

Usch. Idag har det inte varit en kul dag. På eftermiddagen under sista lektionen var jag så sjukt trött. Kände mig svimfärdig. Hjärat skenade iväg. Usch.

Har ingen lust att blogga idag så gör det imorn (förhoppningsvis).
Min hjärna är helt uppmjukad av allt jag har att göra. Vill bara gå i ide i några månader. Jag orkar snart inte mer, orkar snart inte....

skärpning o svinis vaccin!

Idag har jag tagit svinissprutan (även känd som baconsnuvan :P). Jag var rätt nervös får jag erkänna, men folket. det gör inte ont! Eller inte på mig iaf, det borde göra ondare med tanke på att man får en nål inkör rakt in i armen.... Har hört av flera att man får väldigt ont i armen efteråt men min arm har faktiskt inte smärtat hitills, det kanske kmr senare:S Har ni oxå tagit svinissprutan?? :)

Men nu ska jag vara duktig och svara på era kommentarer!<3 Jag brukar vara lite dålig att svara på kommentarer men jag älskar att få dem :P Så kommentera om ni känner för det^^


bilkörning :)

Har precis varit ute och övningskört en stund :) Gick faktiskt rätt okej, känns som jag börjar lära mig lite mer nu och det är inte lika nervöst längre :P Övningskör ni oxå?

egentligen sitter jag vid datorn för jag ska skriva klart en inlämninsuppgift som ska vara klar snart, så det hoppas jag att jag hinner klart med! Sen ska jag städa buren till mina niner och motionera dem lite oxå om jag hinner :P

det är min söndag. Inte speciellt rolig. Inte speciell på något sätt. Vad ska ni göra idag förresten? <3

nicole-richie-sunglasses.jpg image by NrllAless

jävla k.

Smet från kurator tiden idag igen, orkade inte. Lär snart bli tvungen att gå tid iaf.

Men har faktiskt en kul sak att berätta (annorlunda jag vet), jag har sett New Moon!<3 Midnattsvisning igår, superbra va den :) Har nån av er oxå sett den? O vad tyckte ni i så fall? Vargarna är ju bara så fina!:D


The wolfpack<3


Åh :/

Har precis fått reda på att vi kommer ha en massa prov om två veckor. Är någon förvånad att jag är stressad?
Äh. Nu får jag fan skärpa mig inte sitta här och klaga i var enda jävla inlägg!! Men sitter faktiskt här och gör läxa samtidigt som jag nu ska ta en paus o skriva ett litet inlägg :)
Äter inte lika hemskt mkt som jag har gjort i en period nu iaf... ett +. Dock äter jag fortfarande på tok för mkt. Väger på tok för mkt.
O kuratorn har kontaktat mig igen, fan. trodde jag skulle slippa behöva gå till henne men tydligen inte. Va fan:O Vill inte vill inte vill inte. Får väl släpa mig dit och sitta och säga att allt är bra så behöver jag inte gå dit igen, men det funkar inte rikigt så. Orkar fan inte. Igår fick jag en atack och bara satt och grät och skar mig lite grann, fast jag inte ska göra det mer... hatar att gråta. Att skära sig är lättare på nått sätt. Avslappnande typ. Känns fräschare på nått sätt än att sitta o böla. Tårar av blod....

dålig uppdatering, jag vet

Förlåt för dålig uppdatering! Har inte suttid vid datorn de senaste fyra dagarna eller så, ovanligt för att va mig...

Mår otroligt dåligt just nu, känner mej bara fet och misslyckad. Så förvänta er inte så mkt uppdatering den kommande veckan, tack för alla kommentarer! <3 när jag har ork ska jag svara på dem oxå!


gash

är trött. Måste plugga, seriöst. Klarar inte den av den här jävla stressen :@ att aldrig kunna slappna av, hatar det.

tack...

för alla värmande kommentarer!<3

Har precis varit ute o övningskört, gick okej. Har precis börjat köra på mer traffikerade gator så det är lite läskigt men det har funkat de två gånger jag har gjort det :) Tidigare har jag bara kört på en stor och inte speciellt traffikerad väg o parkering. Men inte nu längre ;) Fyller ju 18 år i sommar så vill ta körkort strax efter jag är 18 :) Får se hur det blir men den saken ;)

Nu slipper jag skolan en vecka, men tro inte att jag inte kmr ha jobb att göra. För jag ska vara på skansen i en vecka, jag kommer dö. Kommer bli skitjobbigt, kallt och lååånga dagar. Låter inte så kul va? men det kankse blir kul, får ladda med varma kläder! Problemet är det att man kan ju inte sitta med vinterjacka och en massa tjocktröjor på sig utan att svettas pinsamt mkt på tåget ... .:S Så äckligt att svettas, ujh.

Ska plugga lite nu tänkte jag :) Kram kram!

haha

ful design :P får se när jag orkar rätta till den ;)

Nu ska jag övningsköra, eller strax iaf :)
Fan, kom på att jag knappt har pluggat nått på lovet så måste göra det idag :O fan.

Vi höres folket :)