Varmt...

Puh vilken varm helg hörni :O jobbigt med värme när man måste skala av sina kläder för att inte dö av värmeslag eller nått. O jobbigt att dölja sår på armarna, hur döljer ni dem i detta varma väder??:O tjocktröja funkar ju inte lixom.

fan, har prov imorn som jag inte fattar nått om. härligt. plus en idrottsuppvärmning, panik!! Alla ska titta på mig och min feta kropp, tänk vad man gör för ett kanske mvg.... sjukt.

kalla mig retarded....

... men nu har jag kommit på att green day faktiskt är bra :P

faan... för nån timme sen kände jag mig bättre. kände inte ångesten som snart skulle krypa sig på. nu vill jag vara ensam med mina rakblad, tack och hej.


fan...

får bara G i Matte B. Fan vad sämst jag känner mig
& kemi provet idag gick åt helvete. allt går fan åt helvete numera!

Men tur att jag har H. iaf, älskar dig kompis <3 Din positiva anda är säkert bra för mig innerst inne :)

Mörker & hjärtslag

Allting är så mörkt, så fruktansvärt mörkt. Panikartade hjärtslag är det enda ljud jag uppfattar & känner. Ångest, jävla ångest.

Btw, ni som inte har läst Twilight & resten av böckerna i serien. Läs dem!! Tio kg kärlek på dem asså <3333 Lr se filmen:)

myggbett.

Har fått flera myggbett nu när jag har legat ute och myst med kaninen i hängmattan. o det gott folk, betyder sommar :O


Varför kan man inte få se ut så här gratis? varför ska allt va så jävla komplicerat hela tiden :O


Eller så här <333

ond cirkel

Är svårt att ta sig ut ur onda cirklar och min verkar vara omöjligt att bryta upp och börja nysta i. Börjar bli varmt ute nu och jag kommer behöva gå runt i jeans och tjocktröja. Härligt. Nu kommer jag inte bara se ut som en fet gris utan lukta som en oxå.

Jag är dålig. men vad ska man göra. fattar att ni tycker jag blabbar på om samma saker och att jag borde ta tag i mitt liv. sluta äta!! håller fullständigt med er på den punkten. fuck för mitt matberoende. fuck för att livet är så onödigt och fuck för att jag vill avsluta det så fort som möjligt.

Hej....

Va hos kuratorn idag.

K : Vad gör du när du har ångest?
J: .... Inget....
Eller hur .... !!

K: Vad gör att du har en dålig period?
J: Jag vet inte....
Eller hur.... !!

Jag är bra på att ljuga ;) Men ska man berätta om rakbladen för kuratorn? vad kan hon göra...??

Shit... :O

Ställde mig på vågen igår kväll. Har ALDRIG vägt så här mkt innan :( :( :@ så jävla fucking hemst.

Jag vet nu hur jag ska göra för att få tbx motivationen, jag måste bli glad! Då kan jag sluta äta, annars använder jag maten som nån slags tröst. Gick så bra i januari.... Gick ner lixom 7 kg på typ tre fyra veckor. Vill vrida tillbaka klockan tills januari o vara glad och smalare!!!!! Men hur fan ska jag bli glad?? detta är ju som en ond cirkel, är från början lessen och äter. blir ännu lessnare och får ångest över allt jag äter. o därför måste jag äta mer & mer ju mer ångest jag får. När jag är glad behöver jag ingen tröst i form av mat, men hur fan ska jag bli glad? Hur ska jag komma ur denna cirkel är min fråga .....

Hur gör man...

för att få tillbaka motivationen som hela tiden sviker en?

Buu...

Buu på mig. Allt går dåligt nu & jag har börjat skära mig igen -.- Vill komma ur min dåliga period och få en bra period, men jag orkar inte kämpa längre. Kämpar för att försöka leva och det tar på krafterna måste jag säga, finns inte längre någon kraft som hindrar mig att äta. Tyvärr.

Jälvar...

Dagen skulle ju bli bra. Kan direkt säga att den inte blev det. Jävla helvetes skit


jävla hetsperiod!!!

HATA HATA HATA!!!  Har gått upp typ 5 kg..... Hur kan jag ens tillåtna nått sånt :( :@

...

har ätit mer än vad jag trodde var möjligt... Läskigt. Äter tills jag håller på att spy och sen lite till. Mitt liv är tragiskt, jag vet.

...

Flera dar sen jag skrev här. allt har sktit sig och jag är tillbaka på gamla spår, jävla hets period :O Äter fan konstant. Jag har problem. Snälla hjälp mig :(

HEMSKT :O

Fan. Har svullat som värsta fettot idag. Kanske för att jag är ett fetto? Men fan vad jag åt. Vill inte och tänker inte tänka tillbaka på vad jag har ätit, men säkert långt över 2000 kcal:( snälla döda mig någon.

men. imorn börjar en tävling jag har anmält mig till, då jälvar. Låg lite före min gå ner i  vikt planering så borde inte ligga alltför mkt efter, lär kunna ta igen det rätt snabbt, tack & lov:)

Nu kör vi brudar!

Gut:)

Bra dag hitills :D

Frukost: -
Lunch: en halv fläskfile bit, lite grönsaker - 100 kcal
Middag: bröd, lite grillat kött, grönsaker - 400 kcal

TOT: 500 kcal, okej.

Motion: 1 h promenad + 45 min snabb promenad! minus ca: 340 kcal

Plus lite motion till när jag shoppade lite:) Så ligger väl på nästan 0, bara kvällen blir bra....

Thinspo:)

Jobbigt jobbigt...

Den här veckan har gått allmänt skit, eller iaf början av veckan har varit hemsk. I måndags & tisdags tryckte jag i mig mat hela dagarna... :@ I onsdags gcik det jättebra fram tills kvällen då jag hetsade :O Torsdagen gick bra fram till kvällen då med, slutade väl typ 600 kcal så det kunde ju varit mkt värre! idag har det oxå gått väldigt bra hitills, bara en tugga morötter. Iofs är det onyttig middag, pom fritt & kött & sås. Härligt, men kommer inte ta nån sås iaf så....

Dagens:
Frukost: -
Lunch: en tugga morötter
Middag: ... har inte ätit än men det kmr :O

Motion : 1 h & 40 minuters promenad :) Bra!

Så snygg <33

Åhh...

Dem andra i familjen har precit käkat hur mkt blåbärspaj som helst, suktad? jag? Jag tror jag dör. VILL HA, VILL HA, VILL HA!!  Ge mig en smal kropp och en stor bit paj tack.

Måste stå emot nu. Kom igen.

Bra dag hittills iaf:)
Frukost: -
Lunch: lite lite kycklig, sallad - 100 kcal
Middag: lite potatissallad, lite rostbiff o tomat - 200kcal
Övrigt: läkerol, cola zero - 30 kcal

TOT: 330 kcal, bra.

Plus fyra timmars shopping, lär ha bränt rätt mkt på den stunden ;)


:)

Nu har jag iaf gått ner 0.3 kg sen igår. Tack. Kanske kan jag börja gå ner nu äntligen? Efter en vecka när vågen stått still :O 

Shoppingdax idag^^ Köpte en klänning igår förresten :D Mkt fin, måste bara gå ner typ tio kg för att jag ska kunna se bra ut i den!!


Ge mig en fin kropp tack!!

Varför?:O

Varför har jag inte gått ner i vikt sen i lördags?? Fast jag äter lite och mitt midjemått har minskat med 5 cm...

Var så jävla nära att hetsa i fredags, stod i affären i kassan med fetaste godispåsen när jag helt plötsligt började tänka! Så jag lämnade tbx godiset o köpte cola light o zero ist! Tack tack tack!!

Gårdagen gick rätt bra, två små skivor fläskfile och typ fyra fem potatisklyftor. 2½ timmes promenad på detta:)

Idag har det bara blivit lite sallad o kyckling , men känner mig dock rätt opepp så vi får se hur resten av kvällen går :(