håll ut

bloggen kan se lite knasig ut för tillfället, men jag ska försöka fixa det snart! :)

det här med zumba ...

Har ni oxå testat Zumba fitness? Ni vet det som går  på reklam på tv shop där alla dansar och ser så snygga och glada ut. Jag testade det igår, 20 minuters passet (har laddat ner den, laddade inte ner hela utan typ halva av det man får med när man köper).
 O jag blev typ lite andfådd, lite lite svettigt. Har kollat runt i andras bloggar som har testat Zumba och alla säger att det är både jättekul och man blir jättesvettig. Håller inte med i något av vad många andra verkar tycka... Dessutom är det skit svårt:S Försöker göra alla rörelser rätt och ta i men ändå blir det inte jobbigt :/ Jag gör väl fel någonstans, i varendra rörelse. Har nån av er testat zumba och vad tycker ni om det? :)


varför?

Hallå jag vaknar tidigt varje morgon, varför?! Jag vill sova.

är så trött

Ja, är så jävla trött på allt. På mitt jävla pissiga ovärda liv. Borde göra något bättre av mitt liv men det är inte så lätt, det vet ni.

ett par dar sen

var ett par dagar sen jag skrev, har haft fullt upp att träffa kompisar, träna träna o träna.... Skulle inte tro det va. Har inte gjort ett jäkla skit förutom att äta (en massa)känns det som.

idag var det ju ingen skola (skönt.). Men det va ingen rolig dag idag, kände mig extra ful fet äcklig med mera. Ni vet nog vad jag menar :@ Inte kul. Har ingen lust att göra något som innebär att man måste gå ut och möta andra människor, att andra ser mig. Håller jag på att utveckla social fobi eller vad....??

Rörigt inlägg, men nu ere käk. Kram på er, och för alla som är tillräckligt starka : stay strong!! :)<3

lov!

Wie nu är det äntligen lov :) Skönt!!!

Inte för jag ska göra något roligt direkt under lovet men jag har inte så mkt att plugga till iaf, skönt. Är bara lite trött på skolan nu...

Papsen fyllde år igår så då åt jag tårta. Tårta med en massa choklad. Onyttigt som fan men underbart gott, skulle lätt kunna äta upp hela tårtan för mig själv. O det har jag ju gjort förut, ätit en hel tårta för mig själv, hur jävla sjukt är det inte att göra det??!!

tisdag

Åh vad jag längtar till imorn eftermiddag! Då har jag  ingen mer läxa innan lovet!!! Har haft ena riktigt stressiga veckor dem senaste veckorna, äntligen lite vila.... Viiiila<3


Är inte hennes ben underbara? :)


Ibland undrar jag om jag kanske inte är så tjock jag tror jag är. Folk kanske inte tänker att jag är ett jävla fetto så fort dem ser mig. vad vet jag?

ny design :)

Eftersom ingen ville ha en ny bloggdesing fort nog fixade jag lite med en till mig sj :) Bättre eller sämre än den gamla om ni kmr ihåg hur den gamla såg ut? :P

ganska mkt twilight, men är men att twilight fan är det lätt att det blir så ;)

11:11

ÖNSKA FORT!! :O Nä, jag hann inte :/ Ni vet väl att man önskar när klockan är 11:11? fast jag brukar typ bara köra på 22:22 xD

Usch, vet ni vad jag drömde idag? Att min syrra hittade min blogg och fattade att det va jag :/ Ingen rolig dröm :S
Är så rädd att nån jag känner ska hitta den :S Får hoppas att jag förblir anonym för er mina kära läsare <3!

O btw, om någon vill att jag gör en bloggdesing till er kan ni bara skriva till mig! :) Tycker det är roligt att fippla med bilder osv. :) Skriv till mig genom att kommentera under inlägget bara om ni skulle vara intresserade.

kväll

Nu ska jag träna, hate it.
Men det är bara att kämpa på. Sen duscha, sen plugga. Härlig kväll! eller kanske inte .... ;)

Lördagsmorgon

Hej på er igen :) Klockan är runt tio, vaknade typ för nån timme sen. Så låg o läste en stund och åt sedan en stor frukost (yougurth och en knäckemacka). Men jag har kommit på att om jag äter mkt vanlig mat är jag inte längre lika sugen på att trycka i mig choklad, kakor, glass... Så när jag kommer hem från skolan (äter inte frukost lunch, eller jo typ lite grönsaker till lunch men det är så lite) slevar jag i mig massa yougurth så blir jag mätt, slipper massa kalorier av chokladen och går långsamt ner i vikt ;) Får se hur länge det håller, sen ska jag försöka minska på mängden mat. Men just nu känner jag att jag bara behöver bryta vanan att äta massa onyttigt när jag kommer hem från skolan.

Nu ska jag plugga. Puss och hej!<3

Gisele Bundchen Picture Gallery

fredag

Fredag. Betyder Helg. Ännu en helg med en massa mat, stress och plugg. Jag ser så framemot det.... inte.

Känner att jag har läget under större kontroll med maten och skolan iaf, lite skönt :)

Nä nu ska jag plugga lite, hej svejs!:) Ha en bra fredagkväll!!

stressad!!

Gah! Stressad. Hatar fan den här jävla stressen. Har tre prov nästa vecka. Panik? JA.
Nu måste jag skynda mig att skriva klart två uppgifter och sen träna! Puss och kram! Svarar på era kommentarer sen när jag inte är lika stressad!


:)

Tack för alla snälla kommentarer om desingen :)<3 Ni är så söta så :)

Endel mat idag. Inte alltför mycket hoppas jag, inga bullar, chokladbollar, smörgrejer osv. iaf.... Ett framsteg. Hurra *ironisk*. Nä men man får va glad över det lilla eller hur?
Nä nu har jag lite plugg att göra, jag som redan har pluggat rätt duktigt idag!! :O Kram på er<3

åh stressad

Orka att man aldrig kan slappna av, kommer bli helt sönderstressad . Mjau.
Har haft stuidiedag idag så har hunnit med o plugga endel men kan ändå inte slappna av. Ska klä på mig nu, kanske gå ut med ninerna en snabbis :) Inte för att jag känner mig sugen på att ta ut dem men för att jag måste :/

tröttis

Trött Trött Trött. Plugga Plugga Plugga. Äta Äta Äta. Stressa Stressa Stressa. Panik Panik Panik. Vill Va Smal Smal Smal. Vill Dö Dö Dö.

Ja, jag har haft en ansträngande helg!!


kurator skräck

fredag. Ännu en skolvecka har gått, tiden går så snabbt! Vill bara stanna upp den. Pausa. Samla ihop mina tankar och sen trycka på Play igen.
Gick ju inte till kuratorn förra tisdagen tror jag att det var (var det verkligen så länge sen?) och hoppas att hon inte tar kontakt med mig, orkar inte gå dit. Varje gång jag går förbi kuratorns rum går jag snabbt förbi och vänder alltid huvudet åt något annat håll i fall att hon skulle vrida huvudet ut i korriodoren och se mig. Och igår sprang hon förbi mig, tur att hon inte stannade. Tur att hon hade bråttom. Tur. Vet att det är bara för min egen skull jag går dit och jag borde vilja gå dit och få hjälp med mina problem. Men mina problem är pinsamma, äckliga, patetiska, töntiga .... GAH!! Så vill inte att någon ska få veta.
O äter mindre mat nu men mer och mer onyttigheter som glass, kakor .... you name it. Äter ju varken frukost, lunch (bara lite grönsker), äter lite middag men typ aldrig kött. Äter nästan alltid ensam så om jag kommer tvingas äta när jag är med kompisar eller några andra förutom familjen kommer det kännas väldigt jobbigt nu när jag är van att i princip alltid äta själv (förutom med familjen). Men imorn ska jag till min moster och hennes man så då kommer jag äta middag med dem. Säkert kött, blä mår illa av kött :S Urk.
Va tydligen skrivsugen idag, brukar inte vara det så mycket numera :) Men men. Roligt om nån orkat sig igenom detta säkert mycket tråkiga inlägg :)

Ha en trevlig helg!  (om jag inte skulle uppdatera någon mer gång under helgen vilket jag säkert gör :P)


Upp & ner

Upp som en sol, ner som en ... Nånting iaf.
Läget känns ganska ostabilt, har käkat två mackor med ost(vita!!), 4 kanelbullar (va fan), lite rösti, grönsaker. Fan. nu ska man ut o springa iaf =) kram på er!

Effektiv dag

Måndag. Haha va pepp idag i skolan med skolarbetet ;) Fick en massa gjort! Jag som mest brukar sitta och glo på lektionerna, göra några tal, rita och sen är lektionen slut. Men idag gick det bra o jobba :) Men va sjukt trött, kunde varken sova lördagkväll eller söndagkväll :S Är jättetrött fram tills jag ska gå o lägga mig. Men sen när jag lägger mig i sängen och släcker lampan.
Poff. O jag är pigg. Eller inte pigg dirket men inte sovtrött. Jätteirriterande!! Hoppas på att kunna somna bra ikväll iaf:)

Har inte ätit mkt idag hitills, lite grönsaker i skolan och broccoli och paprika nu när jag kom hem :) Får se hur kvällen går, vill inte gå upp mer nu!!!

Mariah Carey
Men usch :S
rachel_bilson_12_wenn5362713
Bättre<3

Lårhöga stövlar<3 Skulle vilja ha. Om mina ben var smala. Det är dem inte. Så inga höga stövlar för mig inte.

fan...

Har börjat gå upp i vikt. Jag som har hållt mig på en ganska stabil vikt iaf, fan fan fan.


New moon poster m.m!

Hej alla :) Hoppas ni mår bra idag, dan för mig har faktiskt varit helt okej. Saker har gått bra, har fått saker gjorda m.m. Det jobbiga är att maten inte går som jag vill men men :/ Fick bland annat ett väldigt bra resultat på ett fysik prov, bäst i klassen. Jag som typ är sämst på fysik?! Skumt, fick typ en chock när vi fick tillbaka proven idag ;)

o Skinny: Kan man få lösenordet till din blogg? :)

Cullens Volturi Varulvarna
Vad tycker ni om de nya New Moon postrarna btw? Gillar dem inget vidare faktiskt, Bella är inte så "Bellig" eller vad man ska säga på den första :P De två andra är bättre :)
Men visst kommer filmen typ bli bäst eller vad tror ni?!