tillbaka igen :P

Hehe :P Sitter o letar recept o blir lite upprörd, hur kan man kalla maträtter som innehåller 500 kcal per portion KALORISNÅLA?! Man blir ju irriterad.


Sommar med göran^^

haha, såg den precis på bio :D Rolig, så se den alla ^^ David o Peter som är så gulliga, Hey baberiba va ju fan det bästa humorprogramet någonsin<3

Till bion åt jag några läkerol o drack fun light, starkt med tanke på att i princip alla på bion tryckte i sig massa godis & popcorn! Men nu känner jag mig inte lika stark längre, vill ha godis. Mat. Nötter. Chips..... Åh. Btw, jag har namsdag idag^^ ´Har inte bakat nått som vi i vår familj alltid gör när någon har namsdag. Åhhh, jag är trött på mitt liv. Jag vill oxå kunna äta normalt, inte trycka i mig & inte svälta. SUCK. Är på dåligt humör o känner mig irriterad så är bäst o inte skriva mer, puss & kram<3






Blev bara kändisbilder idag som thinspo ^^ Tänk dagen man själv ser ut som dem, smala... Antagligen inte lycklig men då har man nått iaf, usch det lät tragiskt.

ny dag

tack o lov att det är en ny  dag, gick "bara" upp 2 hg sen gårdagen. Lite med tanke på hur mkt jag tryckte i mig:S Hinner inte skriva mer, ska försöka få mig att ta en cykeltur o bränna lite kcal, kram!: )

O till Sessie: förut har jag tänkt att bli frisk, men har insett att jag orkar inte bli frisk för tillfället. Men tack för ditt stöd :)

hunnit med att äta mkt idag

oj vad jag har ätit. skäms så jävla mkt . skriver upp allt jag har ätit dels för att hålla koll plus så skäms jag lite till när alla ser det :

två kakor
två rutor choklad, en halv näve mandel
1 "nyttig" macka med tre köttbullar
1 vit macka med ost & smör (!!)
1 mazarin
fyra godisar

Kalorier? 24937573458 st? Nä men vad tror ni, nått över 1000 ? Jag är äcklig. Hoppas all lunch är borta ur mig annars kommer jag väl ligga på 2000+ när dan är slut.

Lunch: 75 g makaroner + 5 köttbullar (spydde, tror jag fick upp det mesta)

O så kommer det självklart bli middag ikväll för jag va ju borta hela dan igår så då vill säkert föräldrarna att jag ska äta hemma :S så då kmr jag bli itvingad mkt mat för pappa tkr att jag har ätit lite :S grr.

öhhh :O

Ingen bra dag idag , har redan ätit på tok för mkt. men antar att man måste misslyckas ibland för att lyckas i slutändan, det tror jag på iaf!


O vet ni, jag har kommit på en till sysselsättning kanske ^^ knyta vänskapsband, jag gillar ju o pyssla o så så det kanske kan passa mig :D men som alla mina andra sysselsättningar sitter man tyvärr still när man gör det, men ändå. så länge man inte äter är det bra! Mina andra favorit sysselsättningar är rita, läsa, pussla .... ge gärnat tips på sysselsättningar om ni har nått bra förslag^^

Kram, hoppas er dag går bättre än mig :O :(

Orkar inte komma på nån rubrik, okej?

Hej på er alla sammans!<3 Idag har det varit full rulle hela dan på Grönan :) Kände mig piggare idag, antagligen för jag faktsikt har gjort nått o inte bara suttit hemma o degat :O Va kul :) Men usch, känner mig typ utstött för jag inte käkade med kompisarna, jobbigt när de frågar. De är det värsta, att de frågar o bla bla .... :S Tycker att man är konsigt för man inte äter o så. De åt två måltider plus glass, jag åt ett äpple på hela dan (bra!). Åt lite paprika nu när jag kom hem, har ätit några läkerol o druckit cola light o zero, så 100 kcal på ett ungefär idag.

Orkar inte skriva mer, är trött! Bye bye<3

En liten bild orkar jag iaf slänga in... :)

inte alls äkta som ni ser, men fin<3

tjloa hopp :)

Nu har jag cyklat i ca 45 min plus käkat middag, blev inte så mkt middag o ingen aning om kcal :O men vi säger 350 så har jag tagit i rätt rejält tror jag ;)

Alltså har dagen sett ut såhär:

Frukost: -
Lunch: -
Middag:
en liten bit pannkakstårta, paprika - max 350 kcal

UT: 45 mins cykling: - 370 kcal

Hamnar alltså på -20, har sprunigt lite i trappor o så hemma så ska jag kanske gå ut med kaninerna senare ikväll så hoppas på minus på vågen imorn :)
Fast juste, ska inte väga mig förräns på fredag, hoppas att jag har gått ner lite då iaf :) Några timmar efter att jag hade vaknat vägde jag 58.3 o det är jag rätt nöjd med :)


Bara för hon är så snygg<3

benen<3

hela hon ;) <3

middag

snart är det middag, pannkakstårta med köttfärssås o ost. jäääätte nyttigt, verkligen... :S orkar inte göra så mkt idag, känner mig seg. blä.

Men imorn blir det grönan! kul :D bara det inte blir nån mat där :S

morgon

Hej på er läsare! Vill ni veta en sak? Jag har så jävla svårt o somnna igår, trodde jag skulle somna fort för jag hade gått upp hyfsat tidigt igår men icke! O jag hade satt på en bodylotion som luktade gott men sen när den torka in i huden luktade den typ... bränt? skit äckligt iaf, så jag hade lukten i näsan hela natten för den fastna i täcket oxå :S så låg där o mådde illa i flera timmar, lyckat.

Hoppas på en bra dag idag! :) O imorn ska jag till grönan, kul va?!

wiee :D

Dan gick mkt bättre än förväntat iaf! :) Skönt! Blev väl allt som allt max  750 kcal, brände 350 kcal på cykling plus lite spring i mataffärer så hoppas på en liten liten viktnedgång imorn eller samma vikt som igag (ca 58.5)

Har haft en bra födelsedag, fina presenter o två gratt önskingar som inte var väntade ;) Dock har bara en av typ 6 väntade kommit ihåg min födelsedag, taack då....

Aja puss & kram<3
PS: Visst va beck bra idag? :)

...

blev inte så otroligt mkt igår som jag fasade över, åt kansk tre godisar o två scones :S blä.

Idag fyller jag 17 år! Grattis till mig själv:D

Var tvungen att käka frukost, ett scones. Nu ska jag cykla o köpa grejer till bärmoussen jag ska göra till ikväll! Vägde 58.5 imorse så har inte gått upp iaf, hoppas att jag är under 59.0 fortfarande imorn :) o hoppas att jag inte behöver äta lunch, kram på er<3

kontroll

känner att kontrollen sviker mig. jävla skit.

hitills.

har det inte blivit mer än ... o hoppas att jag lyckas hålla mig från allt  som jag inte behöver ätaa (middag måste jag äta :S)

o jag kan typ inte promenera för min (!) gör ont :/ bajs.

jag önskar...

....att jag hatade mat. men det gör jag inte, jag ääääälskar mat. så jävla gott så det finns inte, tyvärr.

ååhhh.

Har redan failat idag :S :O o lär faila mer, men fan. orkar inte få ångest. vill fan bara leva ett normalt liv, är det så svårt?? tydligen.

Kväll

Hej på er alla ! :) Idag har jag faktiskt orkat röra på mig o inte sitta o glo hela dan, iofs blev det bara typ 55 mins promenad men jag har varit ute med båda mina kaniner två gånger :) plus att jag har känt mig allämnt piggare idag, skönt.

Hur har er dag varit? min har varit rätt bra :)

Frukost : -
Lunch :
-
Middag: lite ris, två små fläskfile, paprika, gurka - ca 300 kcal??

UT: 55 mins promenad: -250 kcal

Fyller som sagt år snart, o tänkte göra en efterätt som innehåller ungefär 150 kcal per portion o det som är bra med den är att då blir det inga rester som det blir på en tårta som man kan frestas att trycka i sig. Men ingen verkar uppskatta mitt recept jag hittar, klagar o tycker att jag ska göra en rikigt tårta... Så vet inte hur jag ska göra, gör jag en rikigt tårta med grädde eller choklad eller nått får jag ju bara inte äta av den.... O det är därför jag vill göra fikat till födelsedagen själv, känns ju skittaskigt om man inte äter när nån annan har varit snäll o bakat .... :O men det finns en stor risk att suget tar över o jag trycker i mig tårta med typ 1000 kcal i sig. Det får inte bara ske....
men har imorn kvar o fundera hur jag ska göra.  åhhhh....


orkar inte komma på nån rubrik...

Hej på er alla kära bloggläsar <3 Jag tror de flesta kan hålla med om att det är peppande o läsa andras bloggar så därför blir jag glad om alla som har blogg o läser det här skriver sin bloggadress oxå så jag får mer bloggar att läsa:)

Här är några bloggar jag följer:
http://nevergoodenough.webblogg.se/
http://raspberrysmile.blogg.se/
http://froxen.blogg.se/
http://smalbloggen.blogspot.com/
http://yourenemy.devote.se/
http://hungerismypassion.blogg.se/ (har följt den)
http://www.metrobloggen.se/anorexiasize

& sen några till :) Så, skriv en kommentar med era bloggar! :)
Puss på er<3


Morgon

Eller morgon är det väl inte direkt, klockan är ju snart två :P Men imorse vägde jag mig, kände att det var dags ;) O vet ni? Jag har gått ner 3 kg, mkt mer än förväntat :D Så känner mig rätt pepp nu :)

Igår va dagen hemsk, orkade inte med någonting.... det enda jag gjorde va att sitta vid datan, kolla tv, kolla film & läsa :S o va skiträdd för att jag skulle tappa kontrollen o hetsa. Men idag känns det lite bättre, känner mig lite piggare iaf :)


smal.jpg image by annika_m
Thinspo !! :D

Nära hets...

hejsan :) Idag va jag sååå nära på att hetsa... Inte kul. Tryckte i mig nästan en hel paprika, bra gjort av mig ! :) Har käkat alltså : typ en hel paprika, en liten portion med skinklåda (grädde, skinka, lök o potatis :O massa fett alltså) plus kanske 200 g jordgubbar. Skulle väl tippa att mitt intag ligger på 400 kcal, inte bra :S o snart ska syrran o jag se på film, o hon kommer dricka läsk o käka chips. Är rädd för att jag oxå börjar käka, stor risk ...

Puss puss på er<3


Update :)

Så nu har jag lite mer tid att uppdatera om dagen! :) Men vill bara börja med att skriva lite om igår, va på bio, såg HP & halvblodsprinsen:) måste säga att den faktiskt var väldigt bra, bra blandning med både spänning o humor! Det var länge sen jag läste sjätte HP boken så jag vet inte om den var så lik boken men då behöver man inte sitta o jämföra den med boken i huvudet under filmen så då blir den automatiskt bätte tror jag :P Så den filmen rekomenderar jag!<3

Nu till idag!
Kunde slutat illa, jag var med familjen på ett "kultur"besök så skulle vi stanna i nån liten stad o käka mat från en korvkiosk. usch, ville inte ha nått så jag behövde faktikst inte ta nått!! jippie, men maten såg så god ut... men kände att det inte var värt att äta det, heja mig! :)

Sen när vi kom hem fejkade jag min försenade lunch med att ta upp några mackor till mitt rum.

Frukost: 1 äpple - 60 kcal
Lunch: -
Middag: kyckling & ris, majs - 250 kcal

TOT: 310 kcal

Blev lite promenad som motion idag, måste komma igång o röra lite på mig känner jag :S
Men en bra grej är att jag inte har vägt mig på några dagar, ska försöka sluta fokusera så mkt på vågens siffor utan bara köra på! Kanske blir lättare då för mig, vem vet? :)

Morgondagen vet jag inte alls hur den kommer se ut, bra matmässigt kan man ju alltid hoppas!<3



<3 Hoppas er dag funkade bra med maten:D

snabbt inlägg

Hej, har inte tid o skriva ett långt inlägg som jag egentligen vill :O Men dan har gått bra, motion i form av proemenad o matintaget ligger på ca 300 kcal.

hej svejs! Hoppas er dag funkade bra<3

bra dag:)

Tjo! bra dag idag, dock ingen motion. lata jävel!! :O ;)

Blev bara lite middag i form av potatismos & lite revbensspjäll, 250 kcal

Hinner inte skriva mer, hoppas er dag var bra<3 puss & kram :)

Juste, fyller år snart, nån som har tips på en kaka man kan baka som innehåller så lite kcal som möjligt? tacksam för tips!!<3


morgon

Uppdaterade inte nån mer gång igår så här kommer den ! :) Middagen gick fakiskt rätt bra :)

Frukost: -
Lunch: -
Middag: mellan 1/4-½ pannbiff, nästan en potatis, morötter - ca 200 kcal?

Sen blev det ingen motion, inte ens en promenad :O jävla fetto!!!

                         

                                    

datanörd??

haha, har fan suttit vid datan hela dan!! vadå datanörd?! ;) men så länge man håller sig från mat är det bra :) synd att man inte bränner kalorier på det bara.... :S :P

Har druckit en kopp kaffe nu o blir pannbiff o potatis till middag. inte den bästa mat precis men sak samma.


Så fin .... <3


ny dag

Tisdag idag, har inte ätit nått hitills o ska se om jag kan slippa undan lunchen :) eller om allt skiter sig senare idag iaf. Men det får man se :S

Vet ni en bra sak? att jag vägde hyfsat "lite" imorse, brukar alltid gå upp en massa under semestern men nu hade jag inte det :D en positiv grej iaf :)

Nu ska jag sitta vid datan o slappa lite så får man se vad som händer under dagen :) orkar inte träffa kompisar så det blir väl till att sitta hemma, idag igen.... kommer fan inte ha många kompisar kvar snart :S

juste, har ett bra tips att dela med mig till  er alla! ett bra tidsfördriv, skriv ut en bild på kankse favoritkändisen eller någon annan o rita av den! :D tar många timmar o det är kul (tycker jag iaf:P) har bland annat ritat av massa bilder ur twilight :) o det blir faktiskt bra bilder, kanske lägger upp en bild jag har ritat snart om någon vill det ;)

filmtime

sitter o kollar på i taket lyser stjärnorna, har sett den förut men såg att den finns på youtube så tänkte se om den :) bra film det dära (även fast boken är tio gånger bättre), men så sorlig :( :) o både jenna, ullis o jennas mamma är så smala, fint ...  :)
 
har ätit idag föresten men ska försöka äta lite imorn så får man se hur det går, okay?!

juste, har nån sett ice age 3 föresten? för vill se den :P ettan äger ju o tvåan är rätt bra den med ;) sen ska jag se hp på bio oxå :D o sen i november kommer ju NEW MOON!!! <3 bio är skojsigt :D



Jenna o ullis :)


tillbaka :)

Hej alla ! :D nu är man hemma i Sverige igen :) känns både bra & dåligt... när vi gick av planet mitt i natten var det svinkallt plus att det blåste regn ... inte härlligt. ge mig 30 graders värme o sol tack, det är jag van vid :)

Har inte blivit särskilt brun under dessa två veckor, sanningen är att jag är nästan lika blek som när jag åkte... okej, där överdrivde jag lite men ändå :P kan säga utan att överdriva att jag iaf har jordens ojämnaste bränna :O suck. tänk hur mkt man kämpar för att bli brun så försvinner ändå färgen två veckor efter att skolan har börjat :O ;) juste skola... :S skolan som börjar snart, mindre än en månad för mig. vill inte vill inte.

O maten går dåligt :S har gått upp en massa, skit.

Måste dra nu, skriver sen. puss på er :)


semester.

Åker på semester utomlands nu i två veckor, kommer antagligen äta rätt mkt men mer åt det normala hållet än vad jag har gjort denna vecka iaf :O efter semestern lär jag komma in i en svält period kan man alltid hoppas på :S

Ta hand om er nu :) <3

Tack för allas kommenterer<3

snyft.

Känner för att gråta, skrika, skada mig själv.... vad som helst. Bara smärtan försvinner. Snälla....?

Usch.

Vet ni vad jag blir så irriterad på? (eller kanske inte irriterad men vet inte vilken känsla jag kan beskriva det jag känner just nu) Att vissa vill hamna i samma situation som jag & många andra är i. Jag önskar att jag hade en helt annorlunda liv, jag har en önskan. en jävla önskan!! Att jag ska kunna acceptera mig själv som jag är. Kunna tycka att något iaf jag gör duger, att jag förtjänar att leva. för det är inget jag gör nu.

Jag skulle så gärna vilja få det ogjort den gången jag slutade äta för första gången, vilket var för... 2 år sen? för sen dess har mitt liv varit en helvete i vissa perider. Man kan säga att jag går igenom olika stadium hela tiden, börjar med att förklara svält perioden: då "beter" jag mig som en "äkta" ätstörd person, äter väldigt lite o tränar. Sen kommer nästa fas, det blir heeets. Ibland lyckas jag komma in i en svält period dagen efter hetsen men oftast fortsätter hetsen. När hetsen fortsätter äter jag helt ofattbart mkt i kanske någon vecka, o då menar jag verkligen mmmkkkt .......... då är det inte ens gott o äta, då bara maler jag in mat o godis dygnet runt, rätt skrämmande. Så jag går upp alla kilo jag har gått ner under "svält perioden". Efter någon veckas hets börjar jag äta mer normalt, o sen helt plötsligt kommer jag på att nu kan jag inte äta mer o börjar om med en svältperiod så går det runt runt så, hela jävla tiden. Är så jävla trött på detta, vet inte om det är nån slags ätstörning men normalt är det ju inte iaf......... Mår så dåligt över mig själv o skadar mig själv även fast jag oftast verkligen försöker att inte göra det. men det gör så ont. svårt o leva med smärtan som blir orsakat när man äter.

Kommentera gärna om ni känner för det. kommer antaligen lägga till lite till sen, men kände bara för att få ur mig lite nu.

hej igen

Har varit på kryssning nu i två dar o varit på buffe. Fan , trodde inte att man kunde äta så mkt som jag har gjort under dessa två dagar... har helt förlorat längtan till att leva o vill bara dö just nu . Blir så äcklad av mig själv, ändå kan jag inte sluta äta... vad ska jag göra :( :$ jävla piss skit liv.

Kmr inte blogga på två veckor, ska utomlands på söndag så vi hörs om ca två veckor.

Tack än en gång för ert stöd <3 även om det inte hjälper för tillfället värmer det att ni bryr er <3 :)