ny design :)

Vad tycks? :P ;)

Bilderna verkade inte vilja visas från förra inlägget, irriterad. Grr...

Kl. 16:39

Provet gick skit rent ut sagt ._. Men G får man väl alltid, men hallå. G?! Nej tack.

O kuratorn gick jag inte till, pallade verkligen inte :S Sa att jag var tvungen att gå på mattelektionen för att den var väldigt vikigt ... Men den va faktiskt rätt viktig iaf!

hatar på ett sätt att sluta tidigt som jag gör nästan varje dag den här terminen för då bara "måste" jag hem o trycka i mig massa mat. O det är inte bra.
Som idag t ex, gjorde pasta när jag kom hem från skolan, åt flera chokladbollar, typ 70 g choklad på det.... osv osv.

Men jag äter iaf inte när jag är med kompisar (det är bra, ingen ska behöva äcklas av ett fetto som trycker i sig alldeles för mkt mat). Så äter ingen lunch i skolan (lite sallad bara) & i 9/10 fall ingen frukost heller. vet att det inte är bra men gillar inte frukost, eller har lärt mig att inte gilla det iaf. Jobbigt och gå runt i skolan med massa ångest och känna sig fetast av alla :O Så nej tack, ingen frukost!!

Emma Watson
Emma Watson från HP :) (Vem bara inte älskar dem böckerna?! :D)
Mary-Kate Olsen 
Mary-Kate Olsen 


Kristen Stewart 
Kristen!
Kristen Stewart and Robert Pattinson 
Alla Twilight fan, kommer ni ihåg detta? :P ;)

mjuhh

Känner mig lite smått stressad nu, har biologi prov imorn o känns inte som jag kan det alls :S Illa illa...
Skolkar från idrotten imorn tänkte jag (orkar fan inte med den), har bara biologi (prov) och matte. O på matten ska jag till kuratorn (bajs) så den missar jag med. Blir till att jobba hemma imorn :S Tur att jag slutar tidigt, hem o göra matte. Jippie. Not.
Men blä, vill verkligen inte till kuratorn :S  Tycker inte alls om det, men hon vill tydligen ses så jag sa okej dum som jag va. Morr. Så nu får jag väl släpa mig dit. Hatar att gå dit på lektionstid, måste säga till läraren varför man måste gå. Men ännu värre skulle det vara att gå dit efter skoltid. Sitta o plågas i onödan när man skulle kunna vara på väg hem.




gah

Är fortfarande förbannad m.m men det lär väl lugna ner sig om några dagar. Kunde av en anledning inte gå och bli stylad och fotad vilket gjorde att jag flippade ur och är lite utflippad fortfarande, man har väl hett temperament :S

känslig

Är så jävla förbabannad/ledsen/besviken m.m just nu!! Fråga mig inte varför. GRRR...

Skolfoto.

Skolfoto idag, hoppas att jag ser okej ut iaf!!
O självklart fick jag stå bredvid de smalaste i klassen (är typ bara tjejer i min klass) :( Den ena är rikigt smal. Är så avis på henne!! <3 så fin hon är. Synd att hon inte typ har tajta jeans istället för jeans som sitter typ halvt pösigt för henns ben är så jäkla fina<3 Vill ha vill ha.
Men jag tror hon har äs, har hört andra säga det men vet inte rikigt. Snygg kropp har hon iaf<3

Fotomodell jag?!

Haha, jag ska fotas i helgen i en studio med min syrra :D En studio hade tagit kontakt med henne för hon hade skrivit upp sig på nått papper eller jag vet inte ;) Så nu ska jag följa med henne o bli stylad o sminkad osv :) Ska bli kul, men lär inte kunna tänka något annat än jag är fet jag är fet jag är fet. Mindre rolig tanke.

ärligt talat

Så är jag lite rädd nu :S Hade hjärtfel när jag va liten (runt ett halvt år gammal) och mitt hjärta är inte fortfarande helt normalt och lär aldrig bli.
Svälten tär ju mycket på hjärtat, är rädd för att det ska hända nått. Som jag kommer få ångra i resten av mitt liv. Har hört att svälten gör att muskler blir svagare och eftersom hjärtat är en muskel är nog inte det jag håller på med helt bra för mitt hjärta :S

Oj oj oj. men som det ser ut nu kommer jag inte svälta mig själv i längre perioder och eftersom hjärtat inte har förändratas under dem 2½ år sen jag har hållt på med den här "livsstilen" (svälta hetsa svälta hestsa) lär det inte förändras nu heller. Men eftersom jag går på regelbundna kontroller varannat år kommer dem säkert vara noga med att jag inte är underviktig. Gah. Känns som det kommer vara omöjligt att få behålla en låg vikt även om jag nån gång når fina 45<3 Mitt hjärta lär väl stanna då eller något i den stilen.

oh my:)


SNYGG!



Jag önskar att jag skulle tycka det här är snyggt. Men det tycker jag inte. Tyvärr.


Snyggare såhär....

Vänster - snygg. Höger - njaaa...
Men jag tycker det är bra att inte bara de smalaste smalaste får gå på catwalken m.m. även om jag föredrar att kolla på de smalaste.


mår illa:S

Urk. Har ätit alldeles för mkt. igen. Att jag aldrig lär mig att låta bli att äta!!! Ska till kuratorn nästa vecka, vill egentligen inte dit. Bara jobbigt att vara där, men får väl försöka komma iväg dit iaf :S

Kmr väl trycka i mig ännu mer mat idag. För ja, jag är fet.



Måndag & tandis

Måndag, blä. O tandläkartid, ännu mer blä.

I will get skinny...

caro


segar

förlåt att bloggen segar :S är inte på humör just nu. Sitter här med en skål yogurth och bestämde mig precis för att försöka äta lite på måndag tisdag och antagligen onsdag och sen försöka äta lite mer nyttigt eller nått. Har inte tid o skriva mer nu, måste dra! kram :)

Beauty from pain?

Visst stämmer det?

Ingen mat hitills idag. Skönt, men känner mej lite nere idag så är inte så jättemotiverad precis :S O har mkt o plugga men orkar fan inte, men måste. Va fan.

    
Just some random picturers :)<3

Nu blir käk

Ska äta middag alldeles strax, lax och wokgrönsaker i typ nån kokosmjölk sås. O ris tror jag. Vill ha potatis. Mindre kcal, för mig iaf som hatar potatis!
Första måltiden på den här dagen, känns bra. Gillar att känna mig duktig x) (vem gör inte det?)
Sen blire... träning!:D Woho. Ska bli smal^^

Har pluggat hyfsat mkt idag, men får plugga lite när jag kommer hem från träningen och sen ska jag sova :) Kmr va dödstrött.

Ciao!<3

Here wo go!

Det går bra nu, kompis det går bra!

Skönt, gillar såna här dagar när det går bra med maten<3
Har lite tråkigt så lägger upp en hel rad med random bilder som jag gillar på ett eller annat sätt! :)


Haha, gammal bild på Kristen och Rob :) jaa, är väl oxå ett twilightfan som alla andra^^
(O kristen är ju så grymt snygg, dock inte i sitt nya hår enligt mig:S )


Kristens kropp, ge mig? :)


Ashley Greene, inte så smal men sjukt vacker iaf<3


Tyra Banks, snygg & lycklig.


finelisterna på top model 10!^^ <3 Vem är snyggast av dem tre tycker ni?


shit vad snygga!:)


Kate Moss, älska...<3

Måste dra nu, hoppas ni gillade bilderna:) Puss<3

Ännu en dålig dag

Jaa, rubriken säger allt eller hur?  Men imorgon är gårdagen glömd. Visst? Svar Nej.

ny desing

Japp, nu finns en ny desing på bloggen :) Vad tkr ni? =)


...

vet inte längre vilka tankar som är "mina" och vilka som är min ätstörning. kan inte skilja på dem, de är mixade med varandra och det är det som gör det så svårt att släppa taget om ätstörningen. Den har helt enkelt ett för stort grepp om mig, större än mina tankar. Den har tagit över mig och mitt liv och jag hatar det varje dag.


humpf

Suck inget funkar i mitt liv just nu, eller ja. Bara maten som inte funkar för har inget annat liv än maten numrera, innan hade jag det men inte nu.

Vet ni, ni ska få ett tips alla som läser det här och inte har nån typ av äs: börja aldrg aldrig banta eller svälta. Jag ångrar hela tiden att mitt liv blev som det blev. Vågar inte träffa kompisar bland annat för att jag tycket jag är så äckligt fet att dem inte ska få behöva umgås och skämmas över mig. Hatar min kropp och gör allt för att inte behöva ta av sig tjocktröjan m.m och visa min äckligt feta kropp.
O vet ni vad, jag är normalviktigt. Jag ska kunna träffa kompisar, äta, leva ett normalt liv och bla bla bla. Men jag kan det bara inte, för alla mat tankar tar över mitt liv. Min personlighet, min livsglöd....
Så snälla, jag vill inte att nån ska hamna i samma sits som jag sitter i!! Ta hand om er och ert liv, något jag inte har förmågan att göra tyvärr hur mycket jag än vill!

Förlåt att jag inte svarar på era kommentarer, har helt enkelt inte orkat men ni ska veta att dem betyder mkt för mig<3

urk....

Mår så jävla illa :@ O det kan ni säkert gissa vad det beror på...

En heeeel jävla tårta, middag plus en massa annat skit. Snälla, snälla, snälla. Jag vill . För orkar inte med mer just nu.

ugh

Mår så jävla illa. Här sitter jag på min feta rumpa, säkert minst 2 kg tyngre än imorse. Bra jobbat tjejen!!!
Du är fan expert på att faila stort, gratts.

Sjukling :S

Jaha, så ska man va hemma idag från skolan på grund av min jävla förkylning. Men hade bara en lektion så kändes onödigt att åka till skolan o sitta där o må dåligt på den lektionen o gå o snyta mig vart femte minut, not nice. Så tänkte jobba lite hemifrån o blir tvungen att göra massa annat plugg som jag inte orkade göra igår. För så värst sjuk är jag inte iaf^^ Så hoppas kunna  gå till skolan imorn men då har jag två läxor som jag måste göra:S Suuuuck.
Klockan är bara drygt 07 så det känns som det kommer bli en lång dag, kan väl likagärna hälsa Mia välkommen! :@ Hatar "henne".

Nä nu ska jag se vad jag ska hitta på, för snart kommer jag bli dödligt uttråkad :S

men innnan jag går, ville bara berätta att jag ligger på en nästan acceptabel vikt just nu! Känns jätteskönt :) Hoppas inte förkylningen o hemmadagen förstör allt nu för då får jag seriöst damp ._. :@ Kankse har nämt det tidigare men ska gå ner så mkt som möjligt till den 23 september tror jag att det var för då händer något "speciellt", en tönt grej att gå ner i vikt inför så jag säger inte vad som händer den dagen nu ;) Sen efter den 23 ska jag kanske ta det lite lugnt, försöka stabilisera vikten o inte pendla så mkt o sen ner ner ner!! :)

Puss & kram på er!<3


gah!!

Är förkyld!! Hatar det. kan inte träna & kommer antagligen vara hemma imorn o alltid när jag är ensam hemma en hel dag slutar det i en massa mat. Jag vill inte. Går ju bra för mig nu, jävla förkylning som förstör allt. Blä.

ville bara dela med mig lite...

Wie, har inte ätit nått idag :) Tur det för middagen kommer bestå av pasta med kött i gräddsås ... Ingen sås för mig, så lite pasta & kött som möjligt! Kom på att det blir glass till efterätt oxå :S Not härligt.

Har fått lite motion idag iaf, ca 20 minuters cykling. Va på en marknad där vi köpte en massa förpackningar cocos & chokladbollar, ni vet sånadär med vitt skum i sig. Såna där supersmaskiga saker... 90 kcal per boll. Får se hur många man kan trycka i sig på en kväll?! :O Men hände en rolig / dålig sak på marknaden, mamma & jag vann en 2000 grammare choklad!! :D Har aldrig vunnit förut så det var jättekul :) det dåliga är ju att man blir sjukt suktad när resten av familjen sitter o trycker i sig choklad. Utan ångestUtan att spy efteråtLägger inte på sig ett gram. Livet är orättvist.

Heej...

Usch vaknade tidigt imorse, är ju helg & då ska man vakna sent! :O Har varit vaken drygt 1 ½ timme, har kollat på lite mer än halva Sharing the secret & måste säga att jag inte tycker den är så värst bra :S Gillar den helt enkelt inte så mkt:S Men en film som är bra som handlar om äs är "A secret between friends", se den!! Hela finns på youtube.

Orkar inte skriva mer just nu, men kan nämnas att gårdagen gick rikigt bra med maten iaf :) Skönt ^^ Får se hur dagen idag går. Puss o kram!<3

Jag mår dåligt & skulle inte ha nått emot att avsluta mitt liv här o nu

Läs rubriken, orkar inte skriva mer. Är tjock o vill inte leva såhär men verkar inte kunna komma ifrån det genom att leva så skulle inte ha nått emot o dö nu.

Ja jag har en dåålig dag nu vet ni det.

Jävlar...

...Vilken träningsvärk!! :O fan sjukt att man kan ha så här ont! Det roliga var att typ hela klassen hade träningsvärk så jag är inte den enda som är otränad ;) Men det är alltid andra dan som är värst, härligt... Då vet jag vad jag har att vänta imorgon :P :O Lär inte kunna ta mig upp ur sängen ;)

O imorn har jag första "provet", inte prov rikigt. Mer ... förhör ._. I kemi, o jag kan inte mkt så kommer inte gå bra, men skit samma.

Har inte mycket att säga om dan, har fått lite motion & dagsintaget slutar väl på 250 kcal, rätt bra :) Har inte vägt mig på ett par dar men funderar på om jag ska väga mig imorn, men vet inte. Risken att vikten är hög är stor, borde få mens snart men den blir ju lite crappy när man inte äter så får se när den kmr:S 
 Ha det bra!=)


Bara lite thinspo såhär på kvällen :)

ville bara tillägga...

att jag drack en kopp varmt vatten med en grönsaksbuljong i, smaskens!! :) o bara max ca 15 kcal. Ska köpa mer buljong imorn^^ Te är oxå bra, men det kan kännas rätt tråkigt ibland för det är lite smaklöst ;) ._.

Ha det bra tills nästa uppdatering! :) <3

idrott i skolan idag

Urk. jag hatar idrott !! Vågar inte ta av mig tröjan så alla ser mina ärr. Vågar inte... Så sprang runt i tjocktröja o svettades mkt mkt mkt . Inte fräscht! Men det som är bra är ju att man faktsikt får motion ;) Även fast jag inte orkade med så mkt så brännde jag endel, grattis.

Kände mig intefruktansvärt fet idag idag som man kan göra vissa dagar, det är skönt!
Måste försöka lära mig gå i högklackade skor, benen ser ju längre o smalare ut då<3 O det är benen som är hemska på mig ._. Magen är inte sååå farlig när jag inte har ätit på några dar, då blir den hyfsat platt. Särskilt när jag hela tiden håller in den! Men benen. Mjuch säger jag bara, jag har en opropotionelig kropp. Woops felstavat ^^